Werken bij

Werken bij KAM, hoe gaat dat dan? Storm vertelt

Sinds januari 2022 werk ik bij KAM en in de negen maanden daarna hebben we enorm grote stappen gemaakt. Daar ben ik erg trots op. We zijn gegroeid, in zowel organisatiegrootte als volwassenheid, waarin ook onze cultuur volwassener is geworden.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op
4/7/2023

Wat ik erg fijn vind bij KAM is dat je de vrijheid krijg om zelf je projecten te organiseren en dat je eigen input duidelijk terug te zien is in het werk dat je creëert. Een managementsysteem dat je zelf ontwerpt, voor een klant die je zelf hebt geworven. Klanten vertrouwen je en dat is terug te zien in de band die je snel opbouwt.

Naast het werk staat de gezondheid en vitaliteit centraal. Er is de optie om 's ochtends te sporten, tussen de middag een stukje te wandelen, je bureau op sta hoogte te zetten en gezonde voeding ligt klaar om verorberd te worden. Hiernaast gaan we onderling de strijd aan met kleine wedstrijdjes. We spelen een potje golf, we kubben of wie er de hoogste zonnebloem kan laten groeien.

En na een week hard gewerkt te hebben, kun je hard ontspannen met een vrijwillige groepsborrel of in een van de vele activiteiten die we samen ondernemen. Mocht je ambitie hebben bestaat er de mogelijkheid door te groeien en mocht je je plek gevonden hebben, kun je in je eigen functie doorgroeien.

Storm van Wissen
Information Security Consultant
085 773 60 05
Naar nieuwsoverzicht

Wij zijn partner van