Nieuws

Samenwerking met een Certificerende Instelling (CI)

Wij zijn er trots op dat wij samenwerkingen hebben met verschillende certificerende instellingen. In onze ogen is dit een mooie wijze om de communicatie en relatie tussen ons als kennispartner en de Certificerende Instelling (CI) te verbeteren.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op
4/7/2023

Wat is een CI?

Een CI is een onafhankelijke organisatie die een managementsysteem, proces en/of product van een organisatie beoordeelt en een certificaat uitgeeft op de van toepassing verklaarde norm. Dit kan bijvoorbeeld ISO 9001 Kwaliteitsmanagement of ISO 27001 Informatiebeveiliging zijn.

Waarom kom je als organisatie in aanraking met een CI?

Als je een traject aangaat voor een ISO-certificering, dan komt jouw organisatie in aanraking met een CI (certificerende instelling). Zoals eerder beschreven geeft een CI het certificaat uit. De CI voert dan ook de externe audit tijdens een ISO-traject uit.

Het behalen van een certificaat geeft het vertrouwen aan onder andere je klanten en leveranciers. Met een certificaat maak je aantoonbaar dat jouw organisatie efficiënt en veilig werkt, dat je de werkzaamheden en werkprocessen beheerst en dat je duurzaamheid nastreeft.

Samenwerking tussen CI's en KAM

Om je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens een implementatietraject hebben we diverse partnerregelingen en samenwerkingen met verschillende CI's. Door deze nauwe samenwerking met de CI's staan wij in direct contact met de CI, dat levert voor jou als klant vele voordelen op. Denk hierbij aan:

  • Ondersteuning bij aanvraag van de offerte
  • Korte lijnen tussen de CI en KAM
  • Expertises van meerdere partijen
  • Hulp op maat

Het doel van onze samenwerking is om samen met de CI's kennis en expertise te bundelen om jou als klant optimaal te bedienen. Ook zijn wij snel op de hoogte van veranderingen in normen en standaarden.

We werken samen met de volgende CI's:

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 085 773 60 05

Mathijs Oppelaar
Information Security Consultant
085 773 60 05
Naar nieuwsoverzicht

Wij zijn partner van