Werken bij

Kilian aan het woord over de KAM cultuur

Een van onze eerste aanwinsten dit jaar was Kilian. Kilian is ons team komen versterken als Management Consultant, maar heeft zich doorontwikkeld en is snel doorgegroeid binnen KAM. Dit allemaal binnen nog geen jaar tijd! Lees hieronder hoe Kilian het werken bij KAM ervaart.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op
4/7/2023

Sinds april 2022 ben ik bij KAM komen werken en ik moet zeggen, het bevalt me erg goed! Mijn agenda staat al bomvol met implementatietrajecten en andere lopende opdrachten. Wat mij betreft een leuke ontwikkeling!  

Wat vind je van de cultuur binnen KAM?

Wat ik erg fijn vind bij KAM is dat we een mooie cultuur aan het bouwen zijn en dat je altijd jezelf kunt zijn. De cultuur van KAM is heel erg open, er is tijd om grapjes te maken of samen met je collega's wat afleiding te zoeken. Dat ik top collega's heb kun je wel zeggen, daar ben ik erg trots op! We liggen op één lijn qua motivatie en instelling en ondersteunen elkaar waar dat kan. Doordat we veel belang hechten aan communicatie en openheid heerst er een fijne en transparante sfeer waar we elkaars normen en waarden accepteren en het gesprek met elkaar aan kunnen gaan.

Hoe kan je jezelf ontwikkelen binnen KAM?

Vrijheid binnen je functie is een van die factoren die hieraan bijdragen.

Als er onderwerpen zijn die je interessant vindt krijg je altijd de kans om uit te zoeken en te presenteren wat voor toegevoegde waarde het heeft voor de organisatie. Ook kom ik veel in de gelegenheid om mee te denken over de toekomst van KAM. Zo ben ik betrokken bij sales en ondersteun ik bij het opstellen van juridische documenten (wat in één lijn ligt met mijn achtergrond: HBO Rechten).

Al deze dingen bij elkaar maken het weer dat ik iedere dag met veel plezier en betrokkenheid naar mijn werk toe ga. Er is een fijne werksfeer en ik voel me erg gewaardeerd. Samen met mijn collega's zijn wij iedere dag bezig om klanten en opdrachtgevers te certificeren en om samen het verschil te maken in deze consultancywereld.

Kilian Houthuijzen
Information Security Consultant
085 773 60 05
Naar nieuwsoverzicht

Wij zijn partner van