Werken bij

Jelle over zijn eerste werkweken

In de laatste week van september hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen! Jelle is ons team van Management Consultants komen versterken. Momenteel zit hij midden in zijn onboarding en wij vroegen hem over zijn eerste weken bij KAM Certificeringen. Zijn ervaring lees je hier.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op
29/9/2023

Hoe ging die eerste dag dan?

''Zonder verwachtingen stapte ik binnen op mijn eerste dag. Ik voelde me gelijk welkom. Mijn bureau was ingericht en mijn mobiel en laptop stonden al klaar voor gebruik. Als kers op de taart kreeg ik een tag, waarmee ik lekker kan sporten op kantoor. Mijn eerste dag begon met een bakje koffie met het hele team waarin iedereen zich voorstelde. Het weekend werd besproken en dat zorgde al snel voor leuke verhalen. Het ijs was gebroken en de rest van de dag ben ik bezig geweest een cursus ISO 9001 en ISO 27001 en het verder leren kennen van mijn collega's.

Gaat het dan alleen over werk?

Buiten de gebruikelijke werkzaamheden om waren er de eerste week ook leuke activiteiten gepland. Zo mocht ik gelijk mee naar een relatiedag van de TÜV. Na afloop werd er nog een klein drankje genuttigd om de dag gezellig af te sluiten met het hele team. Verder was er op vrijdag wederom een gezellige borrel. Hierdoor werd de drukke eerste week op een leuke manier afgesloten.

Tijdens mijn tweede week ben ik met een ervaren collega meegegaan naar een klant. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. De rest van de week heb ik echt stappen kunnen maken door de ISO normen onder de knie te krijgen. Hierbij werd er continu gemonitord of ik tegen zaken aan liep en was er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Ik hoop de komende weken alles te leren over de ISO normen en zo snel mogelijk operationeel te zijn. De eerste weken waren gezellig en leerzaam en ik kijk heel erg uit naar de komende tijd bij KAM Certificeringen!''

Jelle van Onna
Information Security Consultant
085 773 60 05
Naar nieuwsoverzicht

Wij zijn partner van