Werken bij

Een werkdag bij KAM, hoe gaat dat dan?

Benieuwd hoe een werkdag bij KAM eruit ziet? Say no more!

Je komt tussen 07:30 en 09:30 op de zaak. Dat ligt er natuurlijk aan of je eerst wil gaan sporten, dat je dat liever na je werk doet of een uurtje langer slaapt. Fris begin je met het kijken wat er die dag op de planning staat. Je pakt je eerste kop koffie en start rustig op. Je checkt je mail en je spart met je collega over hoe zijn klant het beste geholpen is. Hij heeft een aantal vragen over het lopende project. Na zijn vragen beantwoord te hebben en even gekletst bedankt hij je voor je advies. Je gaat vervolgens aan de slag voor een klant, want vandaag staat het verwerken van een aantal interviews die je bij jouw eigen klant hebt afgenomen op de planning.

Voor je het weet is het lunchtijd en wordt er met z’n allen geluncht. Iedereen schuift aan en op de achtergrond worden er wat YouTube filmpjes aangezet. Na de lunch en met hernieuwde energie ga je weer aan de slag. De collega die naast je zit vraagt of je wat muziek op kan zetten voor de gezelligheid. Met je favoriete muziek op de achtergrond ga je weer aan de slag, maar na een uurtje merk je toch dat je concentratie wat wegebt. Geen zorgen! Je collega stelt voor om een wedstrijdje te doen wie de meeste stress ballen in de bak aan de andere kant van het kantoor kan gooien. Voor je het weet doet iedereen mee. Je wint helaas niet, maar dat mag de pret niet drukken. Met hernieuwde focus ga je weer aan de slag en de laatste uren van de dag vliegen voorbij. Aan het eind van de dag rijd je lekker naar huis.

Deze dag is een voorbeeld, natuurlijk deel je je eigen dag zelf in! Je draait namelijk je eigen projecten en je hebt daar zelf de lead in.

Mathijs Oppelaar
Management Consultant
085 773 60 05
Naar nieuwsoverzicht