Specialisten in kwaliteit en informatiebeveiliging binnen het MKB

Wat we doen

Wij transformeren slimme organisaties met impact op de toekomst

Wij zijn een enthousiast team aan specialisten opgegroeid in de digitale wereld. Met onze aanpak hebben we al tientallen organisaties getransformeerd en verder geholpen met het krijgen van grip op hun processen.
Informatiebeveiliging
Data & informatie veilig organiseren en risico’s beheersen. Jouw kritische informatie is optimaal beschikbaar, veilig en kwalitatief op orde.
Kwaliteit
We maken de kwaliteit van jouw organisatie meetbaar, aantoonbaar en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen voldoen aan de internationale normen van kwaliteit.

We kijken met een frisse blik naar jouw organisatie


Je hebt als doel een certificering. Uiteraard stellen wij alles in staat zodat jouw organisatie deze behaalt. Dat betekent niet dat wij niet verder kijken. Tijdens onze implementaties merken wij dan ook dat we regelmatig mogelijke verbeteringen signaleren.

Een implementatie is dan ook het ideale moment om opnieuw kritisch naar je bedrijfsprocessen te kijken.
Meer over ons
KAM Certificeringen

Ons DNA

Duurzame relaties
We bouwen graag aan een langdurige samenwerking met onze klanten en partners.
Scherp en kritisch
We kijken altijd met een scherpe en kritische blik om verbeteringen waar te nemen.
We snappen jouw organisatie
We zijn gespecialiseerd in certificeringen en normen in verschillende branches.
Een betrouwbare kennispartner
We staan altijd voor je klaar voor een goed, eerlijk en betrouwbaar advies.
Meer informatie

Enkele organisaties die we hebben geholpen

Binnen onze organisatie zetten wij een Privacy Officer in vanuit KAM Certificeringen die ons helpt bij allerlei vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging en cyber. Wij zijn erg tevreden met de professionele en kundige houding van deze Privacy Offer die ons scherpt houdt.
RIBW AVV
Privacy Officer
Eind 2022 hebben we hard gewerkt om onze processen goed vast te leggen en aan te tonen dat we veilig omgaan met onze (interne en externe) data. In de praktijk voldeden we al aan de meeste eisen, maar KAM Certificeringen heeft ons afgelopen maanden geholpen om alles goed vast te leggen op papier.
Fruitcake
ISO 27001
Wij zijn volledig ontzorgd en ons gehele managementsysteem is opgesteld door KAM Certificeringen. Met als geweldig resultaat 0 tekortkomingen tijdens de initiële audit!
Mulder IT
ISO 27001
Dankzij onze inzet en die van KAM Certificeringen voldoen we al jaren aan alle normeisen waar de organisatie voor gecertificeerd is.
GKS ICT Solutions
ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510, VCA**, Bouwplaatsbeveiliging
Wat een leuke gasten! Mathijs denkt mee en kijkt naar wat past bij onze organisatie.
Van Borselen Filters
ISO 9001
KAM Certificeringen doet wat het in offertetraject belooft. Zo heeft Wouter ons volledig ontzorgd en ons gehele kwaliteitsmanagementsysteem in kaart gebracht en opnieuw ingericht. Zijn begeleiding tijdens de verschillende audits is absoluut een meerwaarde.
Ultimoo Group
ISO 9001
Na een succesvolle implementatie nog steeds zeer tevreden met KAM. Nu draaien ze het onderhoud van het managementsysteem en worden we ondersteund bij de jaarlijkse audit. Dit alles met als resultaat dat we in juli 2022 opnieuw succesvol de controle-audit zijn doorgekomen.
Adhetec
ISO 27001

Wij zijn partner van